keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Outoja kulkijoita Tuntsan erämaassa

Olen jo aikaisemmin maininnut, että joskus kirjoittelen tarinan myös Naruskajoen ja Tuntsajoen seuduilta, joissa olen useita polkuja tallaillut. Menneen kesän aikana tuo teksti vähitellen syntyikin. Kun lisäksi syyskuun alussa teimme reissun Tuntsan varteen, niin kirja sai viimeisen "silauksen". Nyt se on jo tällä viikolla tullut painostakin. Tässä muutamia perustietoja Seikkaluja Lapissa -sarjan kahdeksannesta nuortenkirjasta, joka siis kantaa nimeä Outoja kulkijoita Tuntsan erämaassa.

Kirjan kuvaus:

Nuorten vaellus Itä-Lapin tuntureilla ja melonta Tuntsajoella saattaa heidät kohtaamaan erämaassa outoja kulkijoita. Selviää, ettei itärajamme Venäjälle olekaan aukoton. Nuorten ansiosta rikollisten puuhille tulee loppu.

Seikkailu vie nuoret - kolme poikaa ja yhden tytön - Itä-Lapin aitoon erämaahan - avarille tuntureille, hämyisiin outametsiin sekä taianomaiselle Tuntsajoelle, villin taimenen kotivesille.

ISBN 978-952-67109-5-2

Kirja on ilmestynyt lokakuussa 2012. Pehmeäkantinen, 136 sivua. Värillinen kuvakansi, tekstisivuilla mustavalkoisia valokuvia, jotka tapahtumapaikkojen suhteen autenttisia. Kustantaja Naruska Saivo Oy. Kustantajan nettisivut www.naruska.fi

Outoja kulkijoita Tuntsan erämaassa on Seikkailuja Lapissa -sarjan 8. teos.

Kirja on ostettavissa kirjakaupoista ja nettikirjakaupoista. Kirjaa välittävät kirjastoille ja kirjakaupoille mm. BTJ Finland Oy ja Kirjavälitys Oy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti